Hej!

Jag heter Amöna. Jag illustrerar din vision.

Vill du fÄ klart för dig vad som Àr viktigt i ditt liv?

LÄt dina vÀggar tala

För att du förtjÀnar det

Helt och hÄllet DU

Vad hÀnger egentligen pÄ din vÀgg? Gestalta ditt hem med ett budskap till dig sjÀlv. Individuellt. Undermedvetet och för vackert för att kunna titta bort.

Möt din vision.
Varje dag.

 

Om du varje dag ser framför dig vad din dröm Àr, kan du enklare styra just dit. Du blir pÄmind och sÀtter dÀrmed kurs mot ditt mÄl. Du mÄste inte föresÀtta dig varje gÄng nÄgot nytt.
Jag Àr socionom, terapeut och coach och Àlska rita. Jag hjÀlper dig att identifiera dina önskningar, din vision eller ditt mantra och ritar det efterÄt Ät dig.

 

Du Àr unik

Precis som din vision. Under ett 90 minuter coachingsamtal belyser vi tillsammans vilka tankar och bilder som finns i dig angÄende nÄgot sÀrskilt Àrende. Vi kollar gemensamt pÄ dem och tar reda pÄ vad som hjÀlper dig och vad som inte passar inte lÀngre i ditt liv. Tillsammans hittar vi ett nytt mantra som passar just dig och som fÄr dig att finna din styrka. Det framkallar bilder och associationer och ger dig energi. Mantrat kommer att vara din följeslagare som hjÀlper dig att förverkliga din dröm. Du kommer att gestalta din framtid precis sÄ som du vill. NÄgra dagar efter vÄr coaching fÄr du din vision som en digital teckning sÄ att den kan följa dig nÀrsomhelst, varsomhelst. 

Mer Àn dekoration

Varje dag tittar du pÄ dina vÀggar. De speglar dina önskningar. Resten klarar ditt undermetvetna. 

NĂ„got praktiskt

Ett kort, ett klistermĂ€rke eller ett print pĂ„ dina saker – skapa en miljö av föremĂ„l som bekrĂ€ftar dig i din vision. Varje dag.

Ut i vÀrlden

GlÀdje vÀxer nÀr man delar den. Skickar din personliga version till nÄgon. Analogt eller digitalt. Allt Àr möjligt.

Om mig

Min största dröm blev sann. I 2022 flyttade jag tillsammans med min man till Sverige.

NĂ„gon dag …

En dag pa jobbet kom min kreativitet pÄ besök och efter flera koppar te bestÀmde den sig för att delta ocksÄ i denna del av mitt liv. Först gjorde den sÄ att jag kunde skildra konflikter och relationer bÀttre och senare anvÀnde jag den i samarbete med klienter och i teamet sjÀlvt. 

VarifrÄn jag kommer

Jag Àr utbildad socionom och terapeut och har genom Ären trÀffat mÄnga mÀnniskor med olika problem och omstÀndigheter. Mitt önskemÄl var alltid att förstÄ en person i sin egen vÀrld. Denna önskan finns fortfarande kvar och Àr en grundval i mitt görande. Jag vill ge ett stöd som en person verkligen behöver och kan ta emot. 

 

Att visar mellanrummen

Mina teckningar – kombinationen av ord, skrift och bild – vill framför allt en sak: att visa mellanrummet och att vĂ€cka kĂ€nslor. Varje person fĂ„r kĂ€nna sig inbjuden och anvĂ€nda ett nytt intryck för mer utrymme och mer frihet. 

 

Är vi redan nĂ€tverkade?

Du kan hitta aktuella projekt, datum och insikter i mitt arbete pÄ Instagram.

Du mÄste leva din förÀndring.

FörÀndring börjar med en tydlig idé om hur din framtid ska ser ut. Du förberedar dig och stÀller in dig pÄ det som ska hÀnda. Om du aktiverar ditt undermedvetna och minns din vision gÄng pÄ gÄng, kommer ditt undermedvetna att göra resten sjÀlv. Ditt undermedvetna kan inte skilja mellan dröm och verklighet och dÀrför kommer det att hjÀlpa dig att leva idag som om din största dröm redan har blivit sann. LÄt mig visualiserar dina önskningar och ge de redan nu en fast plats i ditt liv. Tills de blir sanna.

Vad andra sÀger

Jag ville att mitt första kort skulle vara nÄgot speciellt, eftersom det skulle skickas till sÀrskilda personer. Amöna lyckades med att ta min vision frÄn hjÀrtat till papperet.

Anett Endter

Coach

Amönas teckning satte fingret pÄ det som verkade som en dimma i mitt huvud. Behaglig och glasklar.

Katalin Pöge

Expert för konstnÀtligt tÀnkande och agerande

Det Amöna har skapat har övertrÀffat min förvÀntan. Hon illustrerade inte bara min vision, utan aktiverade den dessutom med en magisk energi som gjorde den Ànnu starkare och mer kraftfull.

Dr. Waltraud Zopf

Coach och lÀkare

FrÄgan Àr inte om du kommer att komma fram. FrÄgan Àr hur du gestalta vÀgen dit.